esmaspäev, 14. detsember 2009

Mõnus talveilm


Pole siia ammu kirjutanud, lihtsalt aega napib. Eile hakkas hullult lund sadama ja täna hommikul näitas kraadiklaas aknataga 13 kraadi miinust. Mõnus. Nii võiks olla nädal aega või isegi külmem. Vahepealsest siis niipalju, et sai jälle hulga uusi nartsissi ja tulbi ja krookuse sibulaid maha pandud.
Õnneks jõudsn ka lehed ära riisuda, nii et lume alla ei jäänud eriti midagi. Kuusoksi pole kuhugile viinud peale, kuigi mul on ju nüüd 1 roos ja seda võiks siis nüüd teha.
Tahakski, et oleks külma palju, see tapaks igasugused viirused ja muud pahalased ära. Aga külm võiks ikka olla koos lumega.
Tubastest tegemistest siis niipalju, et vaikselt olen siin kokkand ja käin teisipäeviti nikerdajates vana kirstu korda putitamas. See nädal ongi viimane, ehk saab siis kirst valmis. Ootan küll juba põnevusega ja tahaks uuest aastast minna sinna polsterdamise kursele.
Kui kõik läheb plaanipärastelt siis aasta algul tahaksin minna autocadi kursusele, et saaks nagu "tsiviliseeritud" inimene ka arvutis aiaplaane teha:) Tegelikult meeldib mulle hoopis käsitsi teha, aga noh, peab ju ka seda oskama, sest paljud seda ka nõuavad juba.
Tegevust jagub igatahes.

Mõnusat päkadeootust ja toredaid tubaseid tegemisi!

Kommentaare ei ole: