neljapäev, 11. veebruar 2010

Kevad hiilib...


Päike käib juba kõrgelt ja täna oli eriti mõnus soe päikse käes.
Külviaeg läheneb. Paprikad, tomatid, lobeeliad, petuuniad jne. peab nüüd juba ette tegema muidu pärast pole midagi kuskile istutada.

Tiit teeb mulle ka kaks potitomatit ja 1 kibepipra taime. Ülejäänuga saan ise hakkama. Üldiselt ma pole suvelillefänn, nendega on päris palju jamamist ja mul pole aega niipalju.

Kuna mul on kass, siis ma ei saa ka eriti midagi aknalauale külvata. Aga esimesed sammud on tehtud, sibul on pandud vette, et meelitada seal natuke rohelist välja. Ma vaatan veel, võibolla midagi ikka panen kah, eelmine talv see suur külvamine mis oli, see läks kõik aiataha. Seemned olid seemnemaailmast tellitud, ei teagi mis viga oli, kas ise tegin valesti või olid seemned kefad. Igatahes Thompson & Morganist tulnud seemned idanesid kõik ilusti.
Eks siis saab näha, mis ma välja mõtlen.
Tahaks ikka aiamaale ka midagi maha siputada ja kevad ju nii kisub mullas sobrama:)

Noh, kevadeigatsus on küll juba peal.

Vahepeal siin olen käinud Nikerdajates vana mööbli restaureerimist õppimas. Päris põev on olnud ja palju kasulikku ka tehtud.
Seal teisipäeval tuligi jutuks et pean aiablogi, üks kaasnikerdaja siis küsis et millest ma seal kirjutan, kas lehetäidest... Jah millest siis veel, kui isegi lehetäidest ei kirjuta.

Igatahes, kevadeootust Teilegi ja oleme ikka rõõmsad!

Pildil on metsaloomad, kes maiustavad mu sõbranna vana õunapuuosktega...

1 kommentaar:

Kadakas ütles ...

Oh, sa oled juba nii usin! Mul pole veel olemasolevad seemnedki üle vaadatud, juurdehankimisest ja külvamisest rääkimata. Selline hangedealune tunne on alles.